Съпругата на Алексей Навални - Юлия, се е върнала от Германия

...
Съпругата на Алексей Навални - Юлия, се е върнала от Германия
Коментари Харесай

Съпругата на Алексей Навални се върна в Москва

Съпругата на Алексей Навални - Юлия, се е върнала от Германия в Москва в понеделник, предава като се базира на видео, оповестено от

Видеото демонстрира по какъв начин в компанията на младежи, Юлия минава през постройката на летището до паркинга, пренебрегвайки въпросите за връзката си със брачна половинка си и задачата на пътуването си до Германия.

Шпигел, базирайки се на личната си информация, заяви, че е пристигнала на 10 февруари на летището във Франкфурт на Майн с полет от Москва. Посещението, съгласно вестника, е било от частен темперамент. Други детайлности не бяха предоставени.

Самата брачна половинка на Навални не заяви, че напуща Русия. Адвокатът й Светлана Давидова не разяснява тази информация, а юристът на Алексей Навални Вадим Кобзев не е бил наясно с напускането на брачната половинка на клиента му, твърдяха руските медии.

Юлия Навални се завърна в Русия от Германия на 17 януари, заедно със брачна половинка си. След това тя беше арестувана на митинги в поддръжка на брачна половинка си на 23 и 31 януари. След второто задържане тя е била санкционирана с 20 хиляди рубли.

Самият Навални се върна от Германия, след лекуване, до което се стигна откакто той беше токсичен с Новичок в Русия. Почти незабавно след това условната присъда на Навални бе изменена в ефикасна поради нарушавания на наредбите на условното му наказване. Той бе арестуван още на 17 януари при връщането си в Русия. 

Съединени американски щати, Англия, Германия и Европейски Съюз приканиха за освобождението на Навални, а новият американски държавен секретар Антъни Блинкън съобщи, че Вашингтон ще се координира тясно със съдружници си, с цел да държи Русия виновна по случая. Президентът Джо Байдън разгласи, че при диалога си по телефона с съветския си сътрудник Владимир Путин е настоял Навални да бъде освободен.

Според  до момента никой публично не удостоверява за визитата на Юлия Навални в Германия. Коментар са отказали, както немските управляващи, по този начин и самолетната компания Луфтаханза, с чийто полет се твърди, че тя е пристигнала във Франкфурт.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР